Miljøstationer

I maj 2012 fik alle private husstande i Renosyds område en emballagebeholder, som bruges til emballager af glas, hård plast og metal. Du kan stadig finde enkelte miljøstationer, hvor der tilsvarende er containere til emballager af glas, hård plast og metal, som du er velkommen til at bruge.

Men miljøstationerne afvikles i takt med, at deres eksistensgrundlag langsomt forsvinder, da vi i husstandene sorterer mere og mere.

Emballager
Klik her for at se, hvad du må komme i emballagecontaineren.

På de miljøstationer der er tilbage, finder du containere til emballager af glas, metal og hård plast samt containere til papir og pap. 
Klik her for at finde den miljøstation, der er tættest på dig.

Pap og Papir
Husk at du som husejer betaler et genanvendelsesgebyr, og her er pap og papirbeholderen inklusiv. Altså kan du kvit og frit bestille en pap og papirbeholder, hvis ikke du allerede har en.
Er du sommerhusejer, gælder der dog andre regler. Har du en beholder til emballage, betaler du et genanvendelsesgebyr på 172 kr. ex. moms om året. Men ønsker du en beholder til papir og pap, så hæver vi dit genanvendelsesgebyr til 249,5 kr. ex. moms om året. Kontakt os på 86525211, hvis det skulle give anledning til spørgsmål.