Institutioner

Sortering af affald i kommunale institutioner er et vigtigt bidrag til Skanderborg og Odder Kommunes mål om, at vi skal genbruge og genanvende flere ressourcer i fremtiden.

Det er nemlig godt for miljøet, klimaet og humøret. 

 

Fra affald til værdi

Hos Renosyd er det, der bliver smidt ud, ikke affald – det er værdier. Det er det, fordi det er noget værd, hvis vi sorterer, indsamler og behandler det rigtigt. Altså: Fra affald til værdi.

Gamle dåser kan blive til nye cykler, plastflasker kan blive til t-shirts, madaffald bliver til fjernvarme og så videre. Det får vi alle sammen værdi ud af. I Renosyd vil vi sammen med dig være de bedste i Danmark til at sortere, indsamle og udnytte alt det, vi smider ud. Vi tror på, at det kan lade sig gøre, men vi har brug for din hjælp.

Det betyder også, at vi gerne vil skabe værdi for dig, når du taler om miljø, sortering og genbrug derhjemme, på arbejdspladsen og ude i kommunernes institutioner.

 

Hvad finder du herinde?

På siderne her kan du finde inspiration og materialer til at komme rigtig godt i gang med at sortere affald i jeres institution.

Kig på de forskellige sider herinde, og find blandt andet en guide til, hvordan I kommer godt i gang med sorteringen. Find også plakater til at printe og sætte op over jeres affaldsbeholdere.

Du kan også finde inspiration til undervisningsmateriale og aktiviteter med børn samt information om mulighederne for at besøge Renosyd.

Hvis du har brug for mere vejledning i din institution eller f.eks. mangler affaldsikoner til at sætte på jeres affaldsbeholdere – så skriv en mail til kundeservice@renosyd.dk .