Opgaver og spil

Som en del af projektet Mission Mulig udviklede vi i Renosyd både spil og undervisningsmaterialer, der understøtter missionen om at gå fra affald til værdi. 

Du kan også bruge nedenstående links – både i undervisningen og derhjemme. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte Renosyd på 86 52 52 11, hvis du har konkrete spørgsmål eller idéer, som du ikke finder omtalt her.

www.daaserydderen.dk

Du kan tilmelde dig og din klasse til at samle dåser og lære om miljø og genanvendelse på en sjov måde. Og man kan vinde præmier ved at være med i kampagnen. Hjemmesiden rummer masser af nyttig og sjov viden om dåsegenbrug, og du kan spille løs i Dåsebutikken.

www.affald.dk

Her finder du leksikon, ordbog quiz og andet sjov om det, vi smider ud. Se for eksempel, hvordan du laver dit eget genbrugspapir.

www.stopspildafmad.dk

Masser af mad ender i skraldespanden i stedet for at blive spist. Kampagnen giver gode råd om, hvordan vi undgår det.

www.groentflag.dk

Hvis I arbejder med affald som tema i undervisningen, kan skolen få ”Det grønne flag” af Friluftsrådet. "Grønt Flag Grøn Skole" har udviklet undervisningsmaterialer til alle klassetrin, som er tilpasset Grønt Flag - konceptet. I materialet er der fokus på miljøundervisning og uddannelse for bæredygtig udvikling.

www.emu.dk

Startstedet på nettet for alt om undervisning og uddannelse. EMU er for elever og lærere i grundskolen, de gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelserne og seminarierne samt andre interesserede i undervisning. Her er også temaer om affald

For skoler og uddannelse

Som en del af vores tidligere projekt Mission Mulig (2012-2015) har Renosyd udviklet både et spil og undervisningsmateriale, der understøtter...

Læs mere

Besøg os

I kan komme på rundvisning på et eller flere af vores anlæg, og vi stiller os gerne til rådighed for en snak om sortering, indsamling og udnyttelse af værdien i affald.

Læs mere

Kontakt os

Du kan altid komme i kontakt med os på tlf. 8652 5211 eller via Renosyds kontaktunivers.

Læs mere