Åbning af Værdicentralen

26. mar 2015, 13:10

800 til åbning af Værdicentralen

 

Det var en flok glade og trætte medarbejdere, der lukkede Renosyds nye genbrugsbutik Værdicentralen lørdag eftermiddag, da sidste mand trillede over dørtrinet med en god brugt cykel.

Værdicentralen blev åbnet af Renosyds bestyrelsesformand, Kristian Skovhus, der fortalte, hvordan der med genbrugsbutikken er sat endnu en milepæl på Renosyds vej fra affald til værdi. Han berettede ligeledes, at Værdicentralen løbende skal udvikle sig med det formål for øje at sikre mere genbrug og upcycling i Renosyds område.

”Det bliver rigtig spændende, når vi kommer til næste fase, med arbejdende værksteder, genbrugsbyggemarked osv.”, tilføjede Renosyds direktør Annemette Fuglsang.

Vi havde 800 mennesker igennem butikken på åbningsdagen. 400 troppede op inden for den første time. Det gav kødannelser og af sikkerhedsmæssige årsager en periode med lukket dør, men vi oplevede heldigvis stor tålmodighed og forståelse fra de besøgende.

Fra middag var der mere ro på, og vi fik tid til mange gode snakke med gæster, der havde valgt at lægge vejen forbi for at se vores nye genbrugsbutik. Vi mærkede stor begejstring og siger tak for rosende ord og glade smil!

Værdicentralen har åbent onsdage 12-17 og lørdage 10-14