Påsken 2021

22. mar 2021, 08:52 - Skiltet for påskens åbningstider på genbrugspladsen i Odder

Påsken står snart for døren, og du kan herunder se, hvad der måske betyder noget for dig og dit affald:

Kan jeg komme på genbrugspladsen? 

Ja. Alle pladser har åbent alle påskens helligdage fra 9.00 - 16.00. Det gælder fra d. 1. april til og med d. 5. april. På hverdagene op til påske og efter påske gælder de samme åbningstider som altid: I Ry, Galten-Skovby og Hørning fra 12.00 - 18.00 og i Odder og Skanderborg fra 7.00 - 18.00. 

Du kan se vores generelle åbningstider for de forskellige pladser ved at klikke her, og du kan også genlæse retningslinjerne for dit besøg - listen er på grund af Corona lidt længere end normalt

Vi holder mere åbent i håb om, at du vil forsøge (som retningslinjerne lægger op til) at komme i ydertimerne, så vi sammen kan mindske risikoen for smittespredning. 

 

Bliver min beholder tømt? 

Ja, din beholder bliver tømt. På alle forårets helligdage, der falder på en hverdag, fortsætter vores chauffører med at komme og hente dit affald, som de plejer. 

Klik her og tjek din næste tømmedag

 

 

 

Kan jeg besøge Værdicentralen i påsken?

Ja. Vores genbrugsbutik Værdicentralen har åbent mandag - onsdag (d. 29. - 31. marts) fra kl. 13.00 - 17.00 og igen lørdag (d. 3. april) fra kl. 10.00 - 14.00. 

Butikken har lukket Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag samt 2. Påskedag. 

 

Påskeferie i administrationen

Administrationen og andre anlæg på Norgesvej holder lukket i påskedagene. Du kan selvfølgelig altid sende os en mail på kundeservice@renosyd.dk, eller kontakte os på Facebook eller via selvbetjening, hvis du har et spørgsmål. Så svarer vi, så snart, vi er tilbage bag skrivebordet igen.🐣