Affaldsindsamlingen 2022

25. mar 2022, 11:23

Mandag d. 28. marts til søndag d. 3. april afholder Danmarks Naturfredningsforening affaldsindsamling - og du kan være med.

Klik her og læs mere om hele konceptet hos Danmarks Naturfredningsforening

Herinde foregår også tilmelding til indsamlingen.

 

Du kan låne udstyr hos Renosyd

Har du tilmeldt en indsamlergruppe i Skanderborg eller Odder Kommune, så husk at du altid kan låne indsamlings-udstyr her hos Renosyd. 

Klik her, og læs mere om, hvordan du låner indsamlingsudstyr hos Renosyd

 

Vil du veje dit indsamlede affald? 

Du har også mulighed for at få vejet dit affald her hos Renosyd på vores vægt på Norgesvej 13 i Skanderborg. Du kan komme forbi med din trailer/dit indsamlede affald i følgende tidsrum: 

Mandag – torsdag fra kl. 12 – 16
Fredag fra kl. 11 - 13

Vi tager også imod folk mandag og tirsdag i ugen efter indsamlingsugen, såfremt man har brug for det (altså d. 4. og 5. april).

 

Emballage affald skal ikke skylles og være rent

Husk at sortere dit affald - ligesom med affaldet fra dit eget forbrug derhjemme, så skal affald fra naturen også sorteres i restaffald, emballage og papir/pap. Dog ser vi sjældent tørt og brugbart papir/pap i naturen, og derfor vil det ofte bare handle om at skelne mellem enten restaffald eller emballageaffald (glas, plast og metal). 

Der er ikke noget krav om, at emballageaffald skal være pinlig rent og skyllet længere. Så vær opmærksom på, at noget fundet i naturen, der er snavset kan stadig genanvendes. Retningslinjerne i dag for emballagen er, at det skal være tømt og/eller skrabet. Ikke mere. 

 

God fornøjelse med indsamlingen!