Hjælp os med at komme frem

08. jun 2021, 11:02

Hvor tit klipper du hæk?

Vil du hjælpe med at sprede budskabet om, at beplantning, der gror ud til kørevej/adgangsvej til affaldsbeholderne skal beskæres løbende hen over forår og sommer. Lige nu gror alting i vildskab, og der er behov for at beskære mere end 1 gang. 

Vi oplever, at vi nogle gange ikke kan komme frem uden at beskadige bilerne. Og da vi jo allerhelst vil tømme affaldsbeholderne den dag vi har lovet, så synes vi det er vigtigt, at ejerne de forskellige steder ved, hvad der er deres ansvar ift. at holde kørevejen og adgangsvejen fri.

 

Hvilke regler gælder ift. beskæring?

Vores biler er bredere end almindelige personbiler, og derfor kan det ikke altid være let at se, om man overholder reglerne eller ej. Men som grundejer er man forpligtet til at holde kørevejen fri således:

4,0 meter i frihøjde fra kørevejen.

3,5 meter fra hæk til hæk skal der være på kørevejen.

 

Find svar i dine affaldsregulativer

Du kan læse om retningslinjer for kørevej og adgangsvej (til dine beholdere) i affaldsregulativerne, der blev godkendt maj 2021.

Bor du i Odder Kommune - klik her og se særligt bilag 3 og 4 i husholdningsregulativet, der omhandler kørevej og adgangsvej

Bor du i Skanderborg Kommune - klik her og se særligt bilag 3 og 4 i husholdningsregulativet, der omhandler kørevej og adgangsvej

Vi har samlet regulativerne her på renosyd.dk: https://www.renosyd.dk/publikationer/regulativer/

 

Hjælp vores chauffører med at komme frem, så alle kan få hentet deres affald: Hække, buske og træer skal beskæres, så de altid sikrer nok plads til, at renovationsbiler kan passere uden problemer. 

 

 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@renosyd.dk eller på telefon 86 52 52 11.

Kontakt os

Du kan altid komme i kontakt med os på tlf. 86525211 eller via selvbetjeningen.

Læs mere