Din faktura udskydes

15. jun 2022, 12:26

Vi har valgt at udskyde fakturaudsendelser, og det betyder, at du modtager din faktura i din digitale postkasse lidt senere end normalt - nemlig i midten af juli måned. Er du tilmeldt betalingsservice, så vil betalingen ske helt automatisk som sædvanligt, med trækning i banken den 15.08.2022.

Benytter du ikke betalingsservice?
Så modtager du fakturaen med betalingsoplysninger i din digitale postkasse i uge 28 og 29. Betaling skal ske senest d. 15.08.2022.

Hvem modtager faktura?
Alle ejere af en ejendom modtager en faktura.

Hvis der er flere ejere, er det hovedejeren, som modtager originalfakturaen med betalingsoplysninger. Medejere modtager en fakturakopi, uden betalingsoplysninger.

Hvis der er indsat en administrator på ejendommen, modtager denne originalfakturaen med betalingsoplysninger, og alle ejere vil modtage en fakturakopi.

Mangler din faktura i e-Boks?
Da e-Boks ikke længere er udbydere af offentlig digital post, vil din faktura fra Renosyd ikke længere blive vist her. Du kan stadig finde din faktura fra Renosyd digitalt, enten på borger.dk eller mit.dk.

For at du kan tilgå din offentlige post i e-Boks, kræver det, at du i e-Boks har givet samtykke. Gør du det, vil din faktura fra os blive vist i e-Boks under ”Post fra det offentlige.”