Har du lyst til at være med i Renosyds borgerpanel?

03. aug 2020, 10:41

Vi vil gerne endnu tættere på vores kunder. Det er nemlig i fællesskab, at vi finder de bedste løsninger. I borgerpanelet kan kunderne sparre med Renosyd og præge fremtiden indenfor affalds- og ressourceområdet.

Hvem kan deltage i borgerpanelet?

Du skal bo i Skanderborg Kommune eller Odder Kommune og være privatkunde hos Renosyd. Derudover er der ingen særlige krav til, hvem der kan deltage i borgerpanelet.


Hvad handler borgerpanelet om?

Borgerpanelet vil blive involveret i forskellige aktiviteter.

Det første tema bliver affaldsminimering, hvor vi skal se nærmere på, hvordan borgerne kan være med til at producere mindre affald.
Et andet tema i borgerpanelet kan være den nye nationale affaldsplan og fremtiden indenfor bl.a. affaldssortering.

Hvor ofte skal jeg deltage?

Vi vil løbende invitere borgerpanelet til at deltage i forskellige aktiviteter som fx workshops, interviews, test af løsninger, pilotforsøg eller spørgeskemaundersøgelser.

Den enkelte aktivitet afgør, hvem vi har brug for. Vi kontakter deltagere i borgerpanelet fra gang til gang, hvor man får mulighed for at melde sig til eller fra.
Vi kan ikke på forhånd sige noget præcist om hvor ofte, vi vil kontakte dig. Det bliver dog højst 2-3 gange om året.

Hvordan melder jeg mig til?

Vi har brug for nogle oplysninger om deltagerne i borgerpanelet. Vi vil ofte få brug for forskellige kundeprofiler, og derfor er det vigtigt, at du udfylder dine oplysninger.

Du tilmelder dig borgerpanelet ved at udfylde dine oplysninger som kunde i Renosyd.

Tilmeld dig og udfyld dine oplysninger her