Vi nedlægger miljøstationer der ikke giver mening længere

27. jun 2019, 09:59

Vi har snart i mange år sorteret vores emballage i beholderen ved husstandene, og de gamle (og slidte!) miljøstationer har mistet deres eksistensberettigelse. 

Så alle marmeladeglas, vinflasker, makreldåser, juicedunke, drikkeglas, skruelåg og så videre kan bare puttes i din beholder derhjemme. 👏 Er du i tvivl om, om det du står med i hånden er emballage, så slå det op i vores sorteringsguide

Men hvor skal jeg så gøre af mine gamle ugeblade og reklamer? 

Hvis du ikke har mulighed for at besøge en af vores fem genbrugspladser, så kan du med fordel få afhentet dit pap og papir hjemme ved dig selv. For kun 166 kr. om året kører vores chauffører nemlig forbi dit hus, og henter dit pap og papir.

Du kan selv bestille en beholder på din selvbetjeningsside renosyd.dk/mitaffald. Her kan du også tilmelde dig beskeder fra os, så du er sikker på at huske næste tømmedag.

Hvis du har app'en, kan du også bestille ny beholder herinde.

Har du spørgsmål til ordningen, eller vil gerne høre mere om papir og papindsamlingen, så kan du også sende os en mail på renosyd@renosyd.dk, eller ringe på vores telefoner 86 52 52 11 eller kontakte os på Facebook.