Ny tilfredshedsundersøgelse lander i din digitale postkasse

13. okt 2022, 12:49

Er du ejer eller medejer af en bolig i Odder eller Skanderborg Kommune, så modtager du i disse dage en kundetilfredshedsundersøgelse fra Renosyd i din digitale postkasse.

Vi håber på, at du vil hjælpe os med at besvare spørgeskemaet, så vi kan blive klogere på, hvad vi gør godt, og hvad vi kan gøre bedre.

Det er nemlig dig, der møder os, hvor dit affald håndteres og sorteres. Det kan være ved dit hjem eller sommerhus, hvor vi tømmer din beholder til affald. Det kan være på genbrugspladsen, hvor vi står klar til at hjælpe med sorteringen. Eller det kan være i telefonen, hvor vores medarbejdere svarer på henvendelser om affald hver dag. 

Derfor er du og din mening vigtig.

Spørgeskemaet skal være besvaret inden d. 27. oktober.

Vi vil skabe mindre og bedre affald – og du skal være med

Udover at måle på tilfredsheden med vores service, så vil vi gerne inddrage vores kunder i vores målrettede arbejde for at skabe mindre og bedre affald.

Vi vil som affaldsselskab gerne inspirere til, at vi i fremtiden smider færre ting ud. Vi ønsker derfor et åbent, tæt og engagerende samarbejde med borgerne i Odder og Skanderborg kommuner. Gennem et tæt samarbejde kan vi i fællesskab blive klogere på, hvordan vi sparer på jordens ressourcer, genbruger og holder materialer i kredsløb. Det affald, som er tilbage, skal vi sikre os, er egnet til at blive brugt igen til nye ting.  

Ønsker du endnu mere indflydelse på nuværende og nye tiltag på affalds- og ressourceområdet? Så har du via kundetilfredshedsundersøgelsen mulighed for at tilmelde dig vores borgerpanel.

Hvorfor bruger vi digital post?

Vi sender kundetilfredshedsundersøgelsen ud via digital post, fordi det er en effektiv og pålidelig kanal. Du modtager spørgeskemaundersøgelsen, der hvor du normalt finder post fra det offentlige. Det kan være på borger.dk eller mit.dk. Gennem digital post får størstedelen af de borgere i Skanderborg og Odder kommuner, som er privatkunder i Renosyd (boligejere), mulighed for at deltage.