Ny tømmedag til 13.000 kunder

28. maj 2021, 09:54

Ny tømmedag på rest og emballage 

Skanderborg og Odder Kommuner har vokseværk, og ruterne bliver større og større. Vi har derfor behov for en ruteomlægning, så vi kan hente dit og alle de nye tilflytteres affald på den mest optimale måde. 

Hvis du er én af de godt 13.000 kunder, der får en ny tømmedag, så har du muligvis allerede modtaget en orange hilsen på din beholder fra os. 

Du kan tjekke din nye tømmedato fra mandag d. 28. juni. Det gør du ved at klikke herunder, og gå ind i din selvbetjening. 👇

Jeg vil gerne tjekke min tømmedato*

 

De nye ruter ændres løbende i juni måned

Vi foretager såkaldte mellemtømninger, for at sikre at ingen af vores kunder oplever flere uger med overfyldte beholdere, indtil de nye datoer er på plads d. 28. juni. Så derfor vil du højest opleve, at du går hhv. 3 dage ekstra over på din beholder til restaffald, og 7 dage ekstra på din beholder til emballage. 

Har du spørgsmål til din tømmedato, så kan du altid skrive til os på kundeservice@renosyd.dk. 

 

*Husk du først kan se din nye tømmedag fra mandag d. 28. juni.

 

Har du en beholder til haveaffald?

Så kan det være der også hænger en orange infoseddel på din beholder. Vi vil bare gerne gøre opmærksom på, at du kan bestille en større beholder. Nogle kan nemlig have svært ved at have det hele - så hiv endelig fat i os, hvis der kan være behov for en større beholder til dit haveaffald. 

Vi tager fremover ikke ekstra sække med, som er sat ved siden af beholderen på tømmedagen. Så ring meget gerne ind til os, så hjælper vi med at finde den rette løsning til dig. 📞 86525211. 

Kontakt os

Du kan altid komme i kontakt med os på tlf. 86525211 eller via selvbetjeningen.

Læs mere