Åbning af Værdicentralen, som stadig elsker mandag!

06. maj 2020, 13:23

Vi elsker mandag! Og nu på mandag d. 11. maj lukker vi endelig dørene op igen, og det glæder vi os til.

Som resten af samfundet skal vi navigere i den nye virkelighed, efter at Corona kom til Danmark. Derfor er der nogle ændringer i måden Værdicentralen er åben på.

Du vil møde skilte og stickers placeret rundt omkring i butikken, som minder os alle om Sundhedsstyrelsen gængse retningslinjer for at undgå smittespredning; hold afstand, sprit af og nys i ærmet. Derudover kommer vi til at have en begrænsning af antal kunder i butikken, hvilket kan skabe ventetid og kø.

”Vi kommer heller ikke til at holde stor åbningsfest eller køre med særlige tilbud,” siger leder af Værdicentralen Jeppe Vestergaard. ” Det ville tiltrække flere kunder, og vi forsøger her i starten at holde besøgstallet nede, så vi kan undgå for lange køer og trængsel.”

Der er genbrugsguld - i hele åbningstiden
Derudover opfordrer vi kunder til at komme senere på dagen for at sprede besøgstallet ud. Så lover vi masser af nye varer hele dagen! Selv om du kommer kl. 16.00, vil du møde masser af helt ”friske” varer.

Den lange lukning har gjort, at vi har kan byde velkommen til en top tunet Værdicentral med forbedret indretning, hvor alt står helt skarpt.

Hvad skal du huske, hvis du kommer forbi Værdicentralen?
Vi opfordrer alle kunder til at betale med dankort eller MobilePay, og udleverer også engangshandsker efter behov.

Der vil være håndsprit ved døren, når du kommer ind. Det anbefales, at alle kunder spritter af ved indgang og igen ved udgang af butikken.

Kundetoilettet er lukket.

Vi glæder os til at se kunder i Værdicentralen igen. Og håber at alle vil tage hensyn og vise stor tålmodighed. 

Tak for det. 🙏


Vi er tilbage med normale åbningstider:
Man-torsdag: 13-17
Lørdag: 10-14