Bagagerumsmarked i Odder - genbrugsbutikkernes by

15. okt 2021, 11:33

På Skovdalsvej 22 kan du komme til bagagerumsmarked lørdag d. 30. oktober fra kl. 10 – 14 hos Værdicentralen Odder – Renosyds genbrugsbutik.

’Kom til genbrug, krejl og kaffe’, sådan lyder det i invitationen til bagagerumsmarked hos Værdicentralen Odder. Der vil være 35 stande på markedet, og Værdicentralen åbner også dørene til sine godt 550 m2 butik på dagen.

Odder som genbrugsbutikkernes by

I Odder er der rigtig meget genbrugsguld. Byen har otte butikker, der med tilsammen mere end 3500 m2 genbrug betyder, at der er gode chancer for at finde lige netop det, du leder efter. Hvis Kirkens Korshær ikke lige har de bukser du leder efter, så har Folkekirkens Nødhjælp det måske. Find gode møbler i Retroen, fantastiske lp’er i Books and Music eller tagsten til hønsehuset i Værdicentralen – Odder har det hele.

”Vi har et ønske om at skabe en bilernes by effekt her i Odder, bare med genbrug. Vi har haft succes med det i Skanderborg, hvor mange kunder planlægger deres rute hjemmefra, når de skal på jagt. Sådan er genbrugskunder flest, og derfor er det godt for miljøet og bare god service at kunne henvise til de andre genbrugsbutikker i området, når man står og betjener dem ved kassen,” siger Jeppe Vestergaard, leder af Værdicentralen Odder.

Et stort kort lavet af genbrugstræ hænger uden for butikken på Skovdalsvej, og giver et overblik over, hvor man ellers kan købe genbrug i byen.

Bagagerumsmarked skal lokke nye kunder til genbrugsfadet

Et bagagerumsmarked er en social ting. Sådan et lokalt arrangement kan sagtens tiltrække gæster, som ikke normalt går i genbrugsbutik, simpelthen fordi det også bliver et mødested.

”Vi skal have flere med på vognen, så mere kan gå til genbrug i stedet for at ende i forbrændingen eller skulle igennem en ressourcekrævende behandling for at blive til nye produkter. Genbrug ER uden sammenligning det bedste for økonomi og miljø,” siger Kresten Bjerre, Næstformand i Renosyds bestyrelse og byrådsmedlem i Odder.

På markedet lørdag vil der være alt fra brugskunst, møbler og køkkenudstyr, til krukker, lægter og værktøj.

Yderligere information om Værdicentralen Odder

Værdicentralen Odder har åbent tirsdag og torsdag fra kl. 13-17 samt lørdag fra kl. 10-14. På Facebooksiden ”Værdicentralen Odder” kan man følge med i, hvad der kommer på hylderne, events og sjove historier fra hverdagen i butikken.

Ved spørgsmål til indhold i denne pressemeddelelse, kontakt da: 

Chef for Drift og Udvikling, Lotte Mørk, mail: lma@renosyd.dk, tlf.nr.: 29209292.
Næstformand i Renosyd, Kresten Bjerre, mail: kresten@bjerre.dk, tlf.nr.: 22801250