Fødselsdagsfest i Værdicentralen: 50 % på alt i butikken

23. mar 2018, 08:05

Lørdag d. 24. marts fejrer Værdicentralen tre års fødselsdag med et stort udsalg: 50 % på alt i butikken.

Kom forbi Danmarksvej 11 når Værdicentralen, Renosyds genbrugsbutik lørdag d. 24. marts holder genbrugsfest og sælger alt i butikken til halv pris.

Værdicentralen kom til verden for tre år siden som et led i Renosyds forretningsstrategi om at gøre affald til værdi.

”Målet med vores genbrugsbutik Værdicentralen er at øge genbrug i Skanderborg og Odder Kommuner. Når vi redder flere værdier til genbrug fra vores genbrugspladser, er det til glæde for kunderne og til gavn for miljøet – og den opgave må man sige Værdicentralen har løftet,” siger Annemette Fuglsang, direktør i Renosyd.

Borgerne er gode til at genbruge: 165 ton genbrug!

I 2017 solgte Værdicentralen 165 ton genbrugelige effekter, som de modtog fra Renosyds genbrugspladser i henholdsvis Ry, Hørning, Galten, Odder og Skanderborg. Værdier der kommer ind ude på genbrugspladserne kan spænde lige fra stødtænder og bordtennisborde til en Wegner stol eller måske din næste cykel. Og det fordi borgerne i Skanderborg og Odder Kommuner er rigtig gode til at sætte deres værdigenstande til genbrug, når de ikke selv bruger det længere.

Deltag i genbrugsfesten

Kom og vær med til at holde genbrugsfest. Værdicentralen holder rigtig fødselsdag med kage, rabat og masser af flag. Hvis du er i Skanderborg lørdag d. 24. marts mellem kl. 10.00 og 14.00, så deltag i genbrugsfesten hos Værdicentralen, Danmarksvej 11.

Kontakt

For yderligere information omkring denne pressemeddelelse kontaktes: leder af Værdicentralen, Jeppe S. Vestergaard, e-mail jsv@renosyd.dk eller direktør i Renosyd, Annemette Fuglsang, e-mail af@renosyd.dk, telefon 86 52 52 11.