Køb genbrug på online auktion

21. sep 2020, 13:24

Renosyds genbrugsbutik Værdicentralen har nu i mere end 3 år været med i et samarbejde om en online auktion, der udelukkende handler med genbrugsting.

Efter en længere periode uden auktioner kan genbrugsauktion.dk køre igen. Denne gang med nye funktioner på hjemmesiden, så kunderne får en bedre oplevelse, når de vil ind og byde på en vare. De ansatte oplever også en mere driftssikker side.

”Endelig er vi klar til at svinge hammeren igen,” siger en glad Poul Pedersen, som er genbrugsvejleder i Renosyds genbrugsbutik Værdicentralen. Han henviser til de daglige hammerslag, der igen kan afvikles på genbrugsauktion.dk.

Poul Pedersen arbejder ligesom resten af genbrugsvejlederteamet i Renosyd for at øge mængden af affald, der går til genbrug og får værdi hos nye ejere.

I 2019 solgte Værdicentralen mere end 700 varer på genbrugsauktion.dk.

Leder i Værdicentralen, Jeppe Soelberg Vestergaard glæder sig også over, at genbrugsauktion.dk igen kan køre for fuld hammer:

”Det er skønt at kunne præsentere de mange varer på en ny side, som giver en forbedret oplevelse for de besøgende. Vi har fået en masse gode varer ind, som de nu kan byde på. Og det er godt for vores målsætning om mere genbrug.”

Sammen for mere genbrug
I 2006 oprettede AVV, affaldsselskabet for Brønderslev og Vendsyssel Kommuner en online genbrugsauktion, der skulle være for alle.

Dorte Nielsen er genbrugschef i AVV og har i 18 år set, hvordan alle affaldsselskaberne kæmper med de samme udfordringer, og arbejder for den samme sag. Derfor synes hun og kollegaerne kun det gav mening at samarbejde om salg af genbrug på nettet:

”I 2006 startede vi genbrugsauktion.dk op, fordi vi mente, at her var en god mulighed for at øge mængderne af ting, der gik til genbrug. Og da vi er mange, der arbejder for netop mere genbrug, synes vi flere skulle med,” siger Dorte Nielsen, genbrugschef hos AVV.

Genbrugsauktion.dk er en side for organisationer og selskaber, der arbejder med genbrug, og som gerne vil sælge genbrugsvarer online. Hvis du repræsenterer et affaldsselskab eller en kommune, der gerne vil udbyde varer på genbrugsauktion.dk, skal du kontakte AVVs genbrugsbutik på avv@genbrugsauktion.dk.

Auktionsvarer tiltrækker folk fra hele landet
I 2017 kom Værdicentralen med på genbrugsauktion.dk, og i dag er det en fast ugentlig opgave med auktionsnumre, fotografering af auktionsvarer og kommunikation med de mange kunder. Leder i Værdicentralen Jeppe Soelberg Vestergaard er meget begejstret for samarbejdet omkring genbrugsauktion.dk:

”Det giver værdi for os, at vi kan tilbyde vores kunder at handle online. På genbrugsauktion.dk handler vi både med kunder, som plejer at komme her i butikken, men også med kunder fra resten af landet, som ikke ellers ville komme i butikken.”

Går du efter genbrugsguld, og synes det er sjovt at gå på auktion, så kig forbi genbrugsauktion.dk og bliv fristet.

Kontakt
For yderligere information omkring denne pressemeddelelse kontaktes:
Chef for Drift og Udvikling, Lotte Mørk, e-mail: lma@renosyd.dk, tlf.: 29209292.