Ny model for erhvervslivets besøg på genbrugspladserne

06. dec 2017, 15:00

Fra den 1. januar får virksomheder mulighed for at betale pr. gang, når de besøger Renosyds genbrugspladser. Samtidig indfører Renosyd nummerpladegenkendelse for erhvervsbiler.

”Det har været højeste prioritet, at modellen giver en nem og fleksibel adgang til alle Renosyds genbrugspladser. Det er blandt andet et ønske fra håndværkere fra andre kommuner, der måske kun har et enkelt besøg om året på en af Renosyds pladser”, fortæller Renosyds chef for forretningssupport Michael Nørgaard, og fortsætter: ”Samtidig har vi lagt vægt på, at vores faste kunder fortsat har adgang til pladserne til en overkommelig pris”.

Det har længe været et ønske fra erhvervslivet, at der blev åbnet for adgang til Renosyds genbrugspladser, uden at der skulle betales abonnement for et år ad gangen. Brancheforeningen Dansk Byggeri har opfordret kommunerne til at der betales pr. besøg, og at betalingen sker via nummerpladegenkendelse. De ønsker har Renosyd lyttet til.

”Vi har et rigtigt godt samarbejde mellem kommunerne i Business Region Aarhus. I de andre kommuner indfører man også systemer, der gør det let for vores virksomheder at bruge pladserne der”, siger formanden for Renosyds bestyrelse Kristian Skovhus.

Fremover vil en enkelt tur på genbrugspladsen for virksomhederne koste 160 kr. ekskl. moms. Virksomheder der benytter genbrugspladserne flere gange tilbydes abonnementsordninger til en mere fordelagtig pris. Dokumentationen for virksomhedernes besøg vil ske med nummerpladegenkendelse. Dermed afskaffer Renosyd det såkaldte erhvervsmærkat, som hidtil har skullet sidde synligt i forruden på alle erhvervsbiler.

For privatkunderne er der ingen ændringer, hverken med hensyn til betaling eller til aflevering af affald på genbrugspladserne.

 

Kontakt

For yderligere information omkring denne pressemeddelelse kontaktes: Chef for forretningssupport Michael Nørgaard, e-mail min@renosyd.dk, telefon
86 52 52 11.