Renosyd skal have ny direktør

02. aug 2022, 12:57 - Foto: Per Bille

Direktør Annemette Fuglsang stopper efter 14 år i Renosyd.

Direktør Annemette Fuglsang stopper efter 14 år i Renosyd. Hun forlader 1. november 2022 Renosyd, der i de senere år har markeret sig stærkt på klimadagsordenen med ambitiøse mål om at knække kurven med de stigende affaldsmængder.

Renosyds bestyrelse beklager Annemette Fuglsangs beslutning, men takker samtidigt for et fremragende samarbejde gennem årene:

”Alle i bestyrelsen har været glade for samarbejdet med Annemette. Naturligvis havde vi ønsket os et mangeårigt samarbejde med Annemette om Renosyd, men vi accepterer hendes beslutning og ønsker hende alt muligt held og lykke i hendes fremtidige virke.”

Bestyrelsen mødes inden længe for at igangsætte en proces med henblik på rekruttering af en ny direktør.

Annemette Fuglsang tiltrådte som direktør for Renosyd i 2008. Siden da har virksomheden været igennem et par transformationer, og fremstår i dag som en effektiv og veldrevet virksomhed, i godt samspil med lokalsamfundet. Med Annemette Fuglsang i spidsen har Renosyd gennem årene markeret sig som en troværdig aktør, der bidrager positivt og kreativt ift. klima og bæredygtighed.

Annemette Fuglsang vil hellige sig en karriere indenfor bestyrelsesarbejde.

Det er fortsat målet for Renosyd at gå forrest i den grønne omstilling, reducere affaldsmængderne og få mest mulig værdi ud af alt det, som vi kasserer og smider ud.

Kontakt ved spørgsmål til denne pressemeddelelse:

Annemette Fuglsang, Direktør, tlf. 30263060, mail af@renosyd.dk 
Kresten Bjerre, Bestyrelsesformand, mail krestenbjerre@gmail.com