Værdicentralen - Renosyds genbrugsbutik

Du finder Værdicentralen på Danmarksvej 11 i Skanderborg.

 

Åbningstider i Værdicentralen

Mandag-tirsdag-onsdag og torsdag 13.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 14.00
Helligdage Lukket

 

Genbrugsbutikken hedder Værdicentralen, og blev etableret i 2015 med det mål at give ny værdi til affaldsprodukter fra Renosyds genbrugspladser, der ellers skulle knuses, deponeres eller brændes. 

Værdicentralen er fremtidens genbrugsbutik, og de varer, du finder i butikken vil spænde fra legetøj og elektronik til byggematerialer. I dag er selve butikkens areal dobbelt så stort, som da det åbnede og på hver åbningsdag langer de dygtige genbrugsvejledere 1,7 ton genbrugsguld over disken. 

Læs Værdicentralens årsrapport her

 

Værdicentralen har ligeledes online handel med genbrugsting.

Besøg genbrugsauktion.dk 

 

Samarbejde for mere genbrug

Alle varerne i Værdicentralen kommer fra Renosyds genbrugspladser, hvor kunderne kan indlevere til genbrug. På genbrugspladserne kan du også aflevere genbrugsting til lokale godtgørende organisationer, der også handler med genbrug. Samarbejdet fungerer godt, og der er åbent for at flere lokale organisationer kan samle ind. 

Renosyd samarbejder gennem Værdicentralen med Folkekirkens Nødhjælp om indsamling og håndtering af tøj. Vi arbejder med at sikre, at de værdifulde ressourcer i tøj og tekstil udnyttes bedst muligt.

Renosyd undersøger løbende lignende muligheder for samarbejder, og elsker at få besøg og fortælle hele historien!

Følg Værdicentralen på Facebook og Instagram