Sådan går det med sorteringen

Allerede i det første år med emballagebeholderen sendte vi over 2.000 ton emballager af glas, metal og hård plast til genanvendelse takket være en ihærdig indsats fra vores kunder.

Her kan du måned for måned se, hvor meget vi har fået ind i emballageindsamlingen i de seneste to år:

 

I 10 ud af 12 måneder har vi indsamlet flere emballager i 2014, end vi gjorde i 2013. Der er lidt sæsonudsving i løbet af året. I januar er der ekstra af det hele fra jul og nytår: Flasker, dåser og rådkålsglas og –bøtter. Hvis der som i 2014 er en lang periode med godt vejr, er der i august ekstra mange flasker og dåser, specielt fra sommerhusområderne.

Sådan gik det med sorteringen i maj måned 2015:

 

Emballager er mange forskellige ting, og ikke alle er velkomne i emballagebeholderen. Man kan let komme i tvivl om sorteringen. Derfor hænger chaufførerne en besked på beholderen, hvis de i forbindelse med tømningen observerer ting, der skal forbedres. På den måde får vi en bedre kvalitet i de indsamlede emballager, og kunden får beholderen tømt hver gang, når kvaliteten af sorteringen er i orden.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere

Åbningstider

Åbningstider i Renosyd Her finder du åbningstiderne for:  Genbrugspladserne Administrationen  Energianlægget Affaldscenter...

Læs mere