Ry Værdipark

Ry genbrugsplads lukkede portene for sidste gang søndag d. 19. juli 2020 som genbrugsplads, og åbner i stedet op som Værdipark i august 2021. 

Husk: Pladsen åbner d. 8. februar op for indsamling af jord, haveaffald og beton. Vi holder åbent i de normale åbningstider.

Den færdige plads står klar til sommer. Mere info følger.

Se her arkitekternes tegninger: 

   

 → Klik her og læs om hele konceptet - hvorfor en Værdipark, og hvad indebærer dette 

 

 Juli 2020

Pladsen blev tømt for containere, og Brdr. Thybo gik tidligt i gang med gravearbejdet på det nye areal. 

 

September 2020

De første forskallinger kunne fjernes fra den støbte mur nede i 'graven' til haveaffald. Området hvor du fremover skal kunne køre direkte ned til og læsse haveaffald af begynder at tage form. 

 

Oktober 2020

Der støbes til den store guldmedalje, og på trods af et par regnvejrsdage følger Brdr. Thybo tidsplanen. Man kan nu ane hvor containerne skal placeres, og området til haveaffald har fået rampe og vægge hele vejen rundt.

 

 

December 2020

Pladsen på Bakkelyvej ændrer hele tiden form, og underlag og vægge til de mange fraktioner begynder at stå færdige. Der er ligeledes støbt trapper ned til området til haveaffald. Betonvognen kom forbi en sidste gang i år, inden Brdr. Thybo's folk kunne gå på juleferie. 

Januar 2021

Renosyds byggegruppe på runde - forberedelserne til den delvise åbning d. 8. februar er i fuld gang. Belægningssten er ved at blive lagt, så du kan køre turen ned til området med jord, beton/brokker og haveaffald - og så hele vejen rundt og tilbage op til Bakkelyvej igen.