Ry Værdipark

Ry genbrugsplads lukkede portene for sidste gang søndag d. 19. juli 2020 som genbrugsplads, og åbnede i stedet op som Værdipark lørdag d. 14. august 2021. 

Se her elproduktion på solcelleanlægget i Værdipark Ry

 

Læs nyheder omhandlende Værdipark Ry og affaldshåndtering:

Klik her og læs mere om Værdipark Ry op til åbningen (13/8-2021)

Klik her og læs om den sidste dag med åbent i Ry (19/7-2020)

Klik her og læs hvorfor valget ikke faldt på en midlertidig genbrugsplads til Ry (24/6-2020)

Klik her og læs om planerne for en Værdipark i Ry (2/6-2020)

 

Se herunder arkitekternes tegninger og følg byggeprojektet: 

 → Klik her og læs om hele konceptet - hvorfor en Værdipark, og hvad indebærer dette 

 

 

August 2021

Endelig kom dagen, hvor Værdipark Ry kunne åbne for Ry-borgerne igen. Solen skinnede og vi fik nogle gode snakke med de fremmødte lørdag d. 14. august.   

   

 

Juli 2021

Så har mandskabsbygningen fået vinduer i, det begynder at ligne noget. Og ovre ved det nye område til aflevering af bl.a. farligt affald, er der nu kommet port i.  

   

 

 

Juni 2021

 Vi har fået lys på pladsen hele vejen rundt, og så syner både mandskabs- og hovedbygning endelig af noget. Derudover har vi nu endelig sammen med entreprenøren landet den officielle åbningsdato - nemlig lørdag d. 14. august. 

   

 

 

April 2021

Hovedbygningen begynder at tage form, og området hvor kranen stod inde i midten af byggepladsen gøres plan. Der er ligeledes støbt til mandskabsbygningen. Der gøres klar til rejsegilde, hvor håndværkerne hyldes tirsdag d. 4. maj. 

 

Februar 2021

De første stålspær til hovedbygningen bliver rejst. 

Mandag d. 8. februar åbnede pladsen på Bakkelyvej 5, så kunderne nu kan komme af med jord, haveaffald og beton. Denne konstellation vil fungere indtil august, hvor Værdipark Ry står færdig og kan byde kunderne indenfor igen med alle deres affaldstyper.

Lars Jensen var den første kunde på pladsen, da vi åbnede for aflevering af haveaffald, jord og beton den 8. februar 2021.


Januar 2021

Renosyds byggegruppe på runde - forberedelserne til den delvise åbning d. 8. februar er i fuld gang. Belægningssten er ved at blive lagt, så du kan køre turen ned til området med jord, beton/brokker og haveaffald - og så hele vejen rundt og tilbage op til Bakkelyvej igen. 

 

December 2020

Pladsen på Bakkelyvej ændrer hele tiden form, og underlag og vægge til de mange fraktioner begynder at stå færdige. Der er ligeledes støbt trapper ned til området til haveaffald. Betonvognen kom forbi en sidste gang i år, inden Brdr. Thybo's folk kunne gå på juleferie. 

 

Oktober 2020

Der støbes til den store guldmedalje, og på trods af et par regnvejrsdage følger Brdr. Thybo tidsplanen. Man kan nu ane hvor containerne skal placeres, og området til haveaffald har fået rampe og vægge hele vejen rundt.

 

September 2020

De første forskallinger kunne fjernes fra den støbte mur nede i 'graven' til haveaffald. Området hvor du fremover skal kunne køre direkte ned til og læsse haveaffald af begynder at tage form. 

 

 

Juli 2020

Pladsen blev tømt for containere, og Brdr. Thybo gik tidligt i gang med gravearbejdet på det nye areal.