Gå til sidens primære indhold
Primært indhold begynder her

Genbrug, genbrug og atter genbrug

Hos renosyd elsker vi genbrug. Derfor har vi skabt Værdicentralen, der giver nyt liv til gode genbrugsting og værdifyldt arbejde til mennesker i dit nærområde.

Et podio fyldt med genbrugsguld, sat op med pangfarver.
Genbrugstøj-hjørne i Værdicentralen i Odder.
Byggematerialer til genbrug sat overskueligt op i Værdicentralen i Odder.
renosyds logo med de tre r'ere.

Velkommen i Værdicentralen

I Værdicentralen finder du genbrugsguld på alle hylder. Vi har legetøj, elektronik, møbler, bøger, byggematerialer, tøj og porcelæn. Du kan også finde alt til køkkenet, smukke værtindegaver, aflagte cykler og smarte sko.

Udvalget i Værdicentralen kommer fra renosyds genbrugspladser i Odder, Hørning, Ry, Galten og Skanderborg.

Når du køber noget, er du med til at mindske presset på vores klima og ressourcer, fordi vi hverken skal producere nye ting eller håndtere gamle, brugbare ting som affald. Samtidig støtter du Værdicentralens sociale arbejde.

Tak for det.

Vi elsker genbrug og bæredygtighed

Det bedste ved Værdicentralen er, at vi redder rigtig mange gode ting, der ellers var blevet til affald. Det næstbedste er, at vi får lov til at fortælle om det. Værdicentralen er nemlig også et sted, hvor du kan få inspiration og viden om genbrug, bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Vi holder af at holde arrangementer som genbrugsbanko og upcykling-workshops. Vi tager altid imod besøg, og vi elsker, når du spørger os, hvad Værdicentralen egentlig er for en fisk.

Vidste du, at

Værdicentralen sælger, hvad der svarer til 150 flyttekasser fyldt med genbrug hver dag?

Vidste du, at

Værdicentralen har en bæredygtig økonomisk bundlinje og drives efter hvile-i-sig-selv-princippet?

Thorkild Videbæk, afdelingsleder
Thorkild Videbæk

Værdicentralen deler det gode genbrug fra renosyds genbrugspladser med lokale, frivillige organisationer, som støtter humanitære og almennyttige formål.

Thorkild Videbæk

Afdelingsleder