Åbent hus hos renosyd – hvad sker der egentlig med affaldet?

Kom til åbent hus-arrangement på Norgesvej i Skanderborg, og se hvad der sker med affaldet, efter at det har forladt din affaldsbeholder derhjemme.

Vi glæder os til at se dig! 🤗

Hvornår er det?

Arrangementet afholdes onsdag d. 19. juni fra kl. 16.00 – 19.00 på Norgesvej 13 i Skanderborg.

Få en guidet rundvisning

I anledning af, at alle i Skanderborg og Odder Kommuner nu sorterer 10 affaldstyper derhjemme, kan du få en rundvisning på renosyds affaldscenter og se og høre om, hvad der sker med affaldet, og hvorfor det er så vigtigt, at vi sorterer.

Som noget særligt inviteres du helt tæt på og ser hvad vi gør her hos renosyd, efter du har sorteret affaldet hjemme i din beholder. En guide fører dig rundt på det nye anlæg, hvor du møder renosyd samt nogle af de eksterne samarbejdspartnere, der behandler affaldet efter det har forladt renosyds affaldscenter.

Den første rundvisning starter kl. 16.10, og en medarbejder vil følge jer rundt på hele turen. En rundvisning forventes at tage ca. 1 time. Den sidste rundvisning starter kl. 18.00.

Rundvisningerne er med guider, da det stadig er en arbejdsplads, og der vil være tung trafik, som skal passere. Man kan derfor ikke gå rundt på egen hånd.

Kom hele familien

Der vil være aktiviteter for børn i et hyggeligt område indrettet med siddepladser. Her står renosyd medarbejdere klar til at svare på eventuelle spørgsmål, og så kan du kan møde din skraldemand/-dame.

Børn (og barnlige sjæle) kan prøve at komme op i en skraldebil. Du kan også se, hvordan bilen tager affaldsbeholderne op og tømmer dem.

Vi sørger for aftensmaden, som serveres fra en foodtruck. Så kom hele familien – tag din nabo, børnebørn eller bedste ven under armen – til en hyggelig eftermiddag hos renosyd.

Praktiske oplysninger opsummeret

  • Hvornår? Onsdag d. 19. juni, kl. 16-19 på Norgesvej 13 i Skanderborg
  • Guidede rundvisninger á ca. 1 times varighed rundt på renosyds anlæg
  • Mad fra foodtruck til alle fremmødte
  • Parkering: Der er ikke plads til parkering foran renosyds bygninger på dagen, da disse bruges til andre formål. Der er i stedet parkeringsmuligheder ved Værdicentralen (indkørsel fra Danmarksvej) og i det omkringliggende område.