Kom til lancering på Virring skole d. 21. maj

Virring skole, Skanderborg Kommune og skoleudviklingsvirksomheden &LEARNING inviterer sammen med renosyd alle med interesse for klimaprojekter i børnehøjde til lancering af nyt undervisningsmateriale tirsdag d. 21. maj.

Mød Morten D.D. og børn fra Virring skole

Glæd jer til at opleve biolog og foredragsholder Morten D.D., der holder et inspirerende oplæg om biodiversitet. Derefter præsenteres det nye undervisningsmateriale, der har fokus på den forbundethed mellem natur og menneske, der er så vigtig, hvis vi skal omstille Danmark og passe på vores jord.

Børn og skoleelever får i materialet viden om og oplevelser med naturen. De kommer til at forstå, at der er håb og handlemuligheder i fællesskabet om at bekæmpe og modvirke klimaforandringer.

Film om løbebiller og børn som kickoff

Undervisningsmaterialet tager udgangspunkt i kvashegn på skolen, og består af aktiviteter og indhold, der kan anvendes både til tværfaglige projektuger og ind i den almindelige undervisning. I kommunerne skal man opfylde sine klimahandlingsplaner, og her er altså noget helt konkret, I kan gøre.

Virring skole etablerede i sommeren 2022 deres skole-kvashegn.

Det færdige undervisningsmateriale kickstartes med to virkelighedsnære udfordringer, der kredser om, hvordan kvashegn dels kan bidrage til at skabe mere natur og biodiversitet, og dels kan medvirke til at nedbringe mængden af havaaffald lokalt.

De to udfordringer har hver fået en film, som forhåbentlig kan sætte nogle tanker i gang hos børnene.

Alle er velkomne til oplæg og lancering

Sæt kryds i kalenderen d. 21. maj fra kl. 14.30 – 16.30.

Alle er velkomne – du kan tilmelde dig og din kollega, din nabo eller måske en ven allerede i dag:

Du er også velkommen, selvom du ikke har fået dig tilmeldt.

Har du spørgsmål til lanceringen eller kvashegn på skoler, så hiv fat i Rikke Edberg på rej@renosyd.dk.

Vi glæder os til at se dig.